Skorstensgaard - Dit autoværksted i Viborg

Mit navn er Søren Eskildsen, og vores autoværksted i Viborg står klar til din disposition. Søger du professionel rådgivning om din bil eller reparation, så er jeg og mit team parate. Vi glæder os meget til at hjælpe dig. 

”Vi vil give dig det bedste værksted her hos Skorstensgaard i Viborg!”

Når du vælger Skorstensgaard i Viborg til at stå for bilreparationer og serviceeftersyn på din bil, så er du, med vores 20% PrisPres koncept, ekstra besparelse på dit tilbud fra et mærkeværksted. Læs mere om vores 20% PrisPres her, og få kvalitet, der er helt i top.

Du kan også bestille tid på værkstedet, eller få et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud på konkret service eller reparation her på siden. Hvis bilen skal diagnosticeres for fejl opkræver vi timeløn for gennemgang. Spørgsmål? Kontakt os her i Viborg, hvor vi giver dig kvalifceret rådgivning og gode tilbud på serviceeftersyn samt bilreparation. Velkommen til Skorstensgaard.

Søren Eskildsen, afdelingschef, Skorstensgaard i Viborg

På vores Facebook Youtube LinkedIN profiler bliver du holdt opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tips til bilen

Læs mere om Viborg

Skorstensgaard Viborg

Falkevej 23 8800 Viborg +45 7370 7991 viborg@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Viborg - autoværksted som er op til 40% billigere end de lokale mærkeværksteder
Skorstensgaard Viborg - Falkevej 23 - 8800 Viborg - Tyske Værkstedspriser
Velkommen til Skorstensgaard Viborg på Falkevej 23
Vent mens din bil er på værksted hos Skorstensgaard Viborg - gratis kaffe, internet og tv

Hvorfor vælge Skorstensgaard Viborg

Når du overlader bilen til autoværksteder, så kan det være med risiko for ekstra betaling af reparationer, du ikke har godkendt og andre kedelige oplevelser. Sådan er det ikke hos Skorstensgaard i Viborg.

Her bliver du nemlig mødt af erfarne og dygtige medarbejdere, der vil skabe en god, sjov og nærværende oplevelse. Samtidig aftaler vi prisen med dig på forhånd, inden vores mekanikere går i gang. Skulle der komme ekstra reparationer undervejs, så begynder vi ikke på dem, før det er aftalt med dig.

Bliver du kunde hos Skorstensgaard, så har du også mulighed for attraktive kundefordele. Det er for eksempel 100 procent fabriksgaranti, rabatordninger, gratis lånebil og udskydning af din regning i op til 60 dage med vores Servicekort.

En dygtig og professionel mekaniker til alle biler

På vores værksted i Viborg består holdet af erfarne mekanikere og teknikere, der kan foretage bilreparation og autoservice på alle biler. Uanset bilmærker og årgang. Det kan være nye dæk, reservedele, udbedring af skader og meget mere. På den måde behøver du ikke tage hen til et mærkeværksted, der kan udføre arbejde på netop din type bil. Med vores erfaring og gode service i fokus kan du altså være tryg.

Er din bil så ny, at den stadig er i perioden med fabriksgaranti? Så kan du sagtens benytte Skorstensgaard i Viborg frem for dit lokale mærkeværksted. Vi foretager nemlig Service efter Bogen. Det betyder, at bilen gennemgås præcis efter bilfabrikkernes egne forskrifter.

Et bilværksted i Viborg med tyske tilbud

Når du bruger Skorstensgaard i Viborg, så har vi en ambition om at give dig en bedre pris end den, du får på et mærkeværksted. Det gør vi ud fra vores koncept "Matcher Tyske Værkstedspriser", og det er gennemprøvet med stor succes gennem flere år.

Vi matcher nemlig din pris på tilbud fra autoværksteder i Tyskland med originale dele. Samtidig tilbyder vi 20% PrisPres på dit tilbud fra et mærkeværksted – da service og reparation ikke skal koste mere end nødvendigt. Det betyder god kvalitet til færre penge hos din automekaniker i Viborg.

Vil du have et 100 procent gratis tilbud? Bestil det her på siden, og få svar indenfor 48 timer på hverdage.

Find nemt dit autoværksted i 8800 Viborg

Leder du efter en god mekaniker i Viborg eller et billigt autoværksted? Så sus forbi vores værksted på Falkevej 23 8800 Viborg. Vi ligger parallelt med Indre Ringvej.

Skal du med bus hen til os for at hente din bil, så kan du vælge Bybus nr. 1, 2 eller 3 fra rutebilstationen. Det tager 15-30 minutter at finde hen til os. Med Bybus 1 står du af ved Søndermarken og går de resterende cirka 900 meter. Er du ombord i Bybus 2, skal du stå af på stoppestedet ved Falkevej/Holstebrovej og gå de sidste 700 meter. Og er du med Bybus 3, står du af ved stoppestedet Lærkevej/Falkevej. Herfra er der cirka 200 meter hen til vores værksted.

Se åbningstider, e-mail og telefonnummer øverst på siden. Afleverer du din bil uden for værkstedets åbningstid, kan du lægge din bilnøgle i vores sikre nøgleboks.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Viborg eller postnr 8800 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Viborg kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Viborg.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Viborg, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.