Få professionel udskiftning af forrude

 

Har din bil fået en revnet forrude? Kom til Skorstensgaard, hvor du kan få udskiftet forruden til en fordelagtig pris. Vores erfarne afdelinger samarbejder med de førende leverandører på markedet. For dig betyder det en ny forrude til en skarp pris. Når du vælger Skorstensgaard, får du også to års produktgaranti på din nye forrude.

Bestil ny forrude til en lav pris 

Stenslag repareres fra kun 295,-

Kom til Skorstensgaard, hvor vi matcher tyske værkstedspriser på udskiftning af forrude. Det betyder, at vi prismatcher tilbud fra alle autoværksteder i Tyskland.

Find din nærmeste afdeling her, og book tid til professionelt serviceniveau til dit behov. Læs også vores nedenstående forklaringer på, hvorfor du bør få skiftet bilruden, og hvad opgaven typisk koster.

Prisniveau

 

Bestil ny forrude til en lave priser

Hvad koster det at få en ny forrude til bilen? Svaret afhænger af, hvilket autoværksted, du besøger og hvilken bil, du kører i. Dette skyldes, at der er stor forskel på bilmodellerne og rudernes udstyr.

Hos Skorstensgaard udskifter vi forruder fra cirka 3.400 kroner, inklusive rude og arbejdstimer. Denne skarpe pris kan vi tilbyde dig, da vores ambition er at give danske bilejere en lavere værkstedsregning end den, de får på et mærkeværksted. 

Du kan med fordel undersøge muligheden for, at din forsikring dækker prisen for din nye forrude, da dette ofte er muligt (undtaget af selvrisiko). På den måde kan du spare en del penge på udskiftning af forrude.

 

Gode råd

 

Hvornår skal jeg udskifte forruden på bilen?

Hvis der er kommet dybe revner eller flere stenslag i glasset, skal du have skiftet forruden med det samme. Det er nemlig usikkert at køre med en skadet eller revnet forrude. Er der tale om et stenslag i bilens forrude, kan det ofte blive repareret med en særlig slags en særlig slags lim.

Vi anbefaler, at din forrude bliver skiftet når:

  • Den er revnet
  • Forruden er slidt eller dækket af mange små stenslag
  • Stenslaget er for stort til en reparation

Hos Skorstensgaard tilbyder vi hurtig udskiftning af forrude. Vi ønsker, at din bil er sikker at køre i, og derfor er høj kvalitet vigtigt for alle typer biler og alle bilmærker. Du kan læse mere om vores erfarne mekanikere hos Skorstensgaard her.

Montering

 

Få ny forrude korrekt monteret

Når du skal vælge et værksted, som skal klare udskiftning af forrude, så er det vigtigt, at du er kritisk om kvaliteten. Din forrude er nemlig ikke bare et stykke glas, men er en del af din bils strukturelle styrke.

Hos Skorstensgaard får du derfor professionel montering og høj service. Selvom vi går efter lave priser, så går vi nemlig ikke på kompromis med at give dig en god oplevelse. Takket være mange års erfaring i branchen og den nyeste viden sikrer vi, at bilruden er helt korrekt monteret. 

På den måde kan du roligt være tryg ved din bil igen efter et besøg hos os.