Få 15% studierabat hos Skorstensgaard

Som studerende kan du få 15% rabat på din værkstedsregning, når din bil serviceres eller repareres på et af vores 22 værksteder.

 

studierabat

Er du studerende, og har du bil? Så bør du tage et smut forbi et af vores værksteder, når bilen trænger til en mekaniker. Hos Skorstensgaard vil vi gerne hjælpe dig, som er studerende, med at spare penge på vedligeholdelse af din bil. Derfor tilbyder vi dig en eksklusiv studierabat på hele 15% på værkstedsregningen, når du besøger et af vores 22 værksteder.

 

Vælg Skorstensgaard, når studiebilen skal på liften  

Vi ved, at studietiden kan være økonomisk udfordrende, og vi vil gerne gøre det lettere for dig at holde din bil i god stand ved at sikre, at du som studerende får den bedste service til den bedste pris. Så kom forbi et af vores værksteder, og få glæde af din studierabat, når bilen trænger til en mekaniker.

Vi har hele 22 værksteder spredt ud over hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig i landet, behøver du ikke køre langt. Hos Skorstensgaard går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Selvom du får 15% rabat, kan du være tryg ved, at din bil bliver behandlet med den største omhu og ekspertise. Vi bruger kun de bedste reservedele for at sikre din sikkerhed og bilens holdbarhed. Vi forsyner dig med foto- og videodokumentation under forløbet – det kalder vi Syn for sagen. Og vi går aldrig i gang med en reparation, før du har godkendt prisoverslaget.

 

Det er nemt at få studierabat hos Skorstensgaard

Det eneste det kræver er, at du fremviser et gyldigt studiekort, når du afleverer din bil på værkstedet – og så kan du få sparet hele 15% på regningen. Rabatten gælder for Service efter bogen og alle typer af reparationer, men kan ikke benyttes i kombination med andre rabatter eller tilbud.

Vi har 22 værksteder fordelt på alle landets fem regioner – så du skal ikke køre langt for at spare penge, når studiebilen skal på liften.

 

Det med småt:

  • Tilbuddet gælder for alle studerende over 18 år
  • Du skal fremvise et gyldigt studiekort ved indlevering af bilen på værkstedet
  • Såfremt udløbsdatoen ikke fremgår af studiekortet, skal vi se anden gyldig dokumentation for studieaktivitet fra uddannelsesstedet
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med Service 10+ samt andre rabatter eller tilbud
  • Rabatten omfatter OE-godkendte uoriginale reservedele – originale reservedele er ikke omfattet.

Book en tid allerede i dag, og lad vores dygtige mekanikere tage sig af din bil. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde din bil i topform under hele din studietid!

  Book tid

 

Læs også:

Pressemeddelelse om studierabatten

15% pensionistrabat hos Skorstensgaard

Syn for sagen - fotodokumentation