Stor service på din bil til god pris

 Fra 2.224,-

Til biler uden for fabriksgarantien fra 2.224,-

Et stort serviceeftersyn er til dig, hvis bil er ældre end syv-otte år og uden for fabriksgaranti, og som trænger til udskiftning af olie og oliefilter samt generel kontrol for fejl og mangler. Alt sammen fra kr. 2.224,-.

Et stort serviceeftersyn hos Skorstensgaard omfatter:

  • Olie- og filterskift 
  • Udskiftning af pollenfilter
  • Udskiftning af luftfilter
  • Udskiftning af brændstoffilter
  • Tjek af tændrør
  • Kontrol i henhold til 32-punkters tjekskema
  • Gyldigt stempel i bilens servicebog

Der følger altid to liter sprinklervæske med til alle vores serviceeftersyn. Derudover skifter vi dine bilpærer, hvis de skulle være sprunget. Dog ikke Xenon pærer. Book tid herunder, og få den rette service til alle biler og årgange.

Generelt

Generelt om stort service - Det bedste serviceeftersyn til biler uden fabriksgaranti:

Har din bil mistet fabriksgarantien? Så behøver du strengt taget ikke at følge fabrikkens forskrifter

Som autoriseret værksted anbefaler vi dog, at du fortsat følger bilens serviceplan efter forskrifterne, indtil bilen er ældre end otte år. Så holder du nemlig bilen i topform og sikrer, at du er godt kørende.

Ønsker du at bevare fabriksgarantien, og er din bil under otte år? Vælg vores “Service efter bogen”. Her vil dit lokale Skorstensgaard-værksted gennemgå de punkter, der er i servicehåndbogen. Så kan du stadig opretholde garantien.

Få et Skorstensgaard Servicekort

Skorstensgaard vil gerne gøre det nemt for vores kunder at finansiere et serviceeftersyn.

Derfor tilbyder vi et servicekort med kredit, der gør, at du kan udskyde betalingen. Læs mere om dine muligheder for et servicekort her.

Priser

Hvad koster et stort service på bil?

Prisen på et stort service kan variere efter, hvilket bilmærke og hvilken model du har. Hos Skorstensgaard kan du regne med at spare en del penge på dit serviceeftersyn. Vi matcher nemlig tilbud fra tyske værksteder. På den måde behøver du ikke køre over grænsen for at spare penge og stadig få god service.

Vores pris på stort service starter fra 2.224,- danske kroner. Men har du indhentet et skriftligt tilbud fra et tysk værksted, så giver vi dig mindst lige så god service og reparation til den samme pris. Hertil gør vi brug af OE-afprøvede uoriginale reservedele med tre års garanti. Det er din garanti for et stort serviceeftersyn på din bil til en skarp pris.

Hvilket serviceeftersyn skal du vælge?

Formålet med et serviceeftersyn er at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for dig som bilejer. Det er altså med til at sikre, at din bil fungerer, som den skal, og at du dermed slipper for dyre reparationer. 

Men hvilket eftersyn skal du så vælge?

Det grundlæggende eftersyn indeholder udskiftning af olie og –filter. Sommetider omfatter det også kontrol af bremse- og kølevæske, smøring af døre samt kontrol og justering af lys og dæktryk. 

Ved et stort serviceeftersyn hos os bliver din bil tjekket igennem på 35 punkter. Det gælder blandt andet udskiftning af olie og filter, kontrol af din bils visker, lys, lygter og instrumenter, smøring af døre og klapper. Derudover er der også kontrol og justering af dæktryk samt visuel kontrol af bremser, styretøj og lignende, og vi undersøger også de forskellige filtre og tændrør. Dette service er især beregnet biler uden for fabriksgarantien og typisk ældre end fem-seks år, og som trænger til en generel kontrol af bilen for fejl og mangler.

Er du stadig i tvivl, så tøv ikke med at kontakte din lokale Skorstensgaard-afdeling. Så hjælper vi dig med at vælge det helt rigtige – hvad enten det skal være stor service eller ej.