3 års garanti på alle reservedele

 

Vi giver 3 års garanti på alle reservedele. Vi benytter kvalitetsgodkendte OE reservedele (ikke-originale) der er fremstillet efter bilfabrikantens specifikationer.

De leveres fra Danmarks største reservedelsleverandør FTZ, der distribuerer dele fra bl.a. Bosch, Continental, Valeo, Varta, Philips, Hella, SKF og Siemens, til en bred vifte af danske mærkeværksteder.

OE reservedele

OE-forkortelsen står for "Original Equipment". Ved brug af OE reservedele sikrer vi at kriterierne for at du kan beholde fabriksgarantien opfyldes.

Generelt

Et godt råd

Husk altid at spørge til længden af reservedelsgarantien, når du indhenter tilbud fra forskellige værksteder. På mange originale dele er der for eksempel ofte kun 1 års garanti.

Vi bruger kvalitetsreservedele fra Bosch

Skorstensgaard stiller høje krav til kvaliteten på de reservedele, vi bruger til reparation af din bil. Derfor benytter vi ofte reservedele fra Bosch.

Bosch udvikler og producerer komponenter og bildele til både værksteder og bilfabrikker og er helt i front i forhold til innovation af nye elektroniske systemer. De er specialister i at levere reservedele af højeste kvalitet og alle reservedelene gennemgår strenge kontroller, før de sendes ud fra fabrikken.