Renovering og reparation af fælge

OBS: Udføres kun på Odense SV værkstedet

Pris fra kr. 1300 - 3500

Hos Skorstensgaard får du professionel og langtidsholdbar reparation af alufælge. Vores erfarne mekanikere tilbyder blandt andet at fjerne ridser og skrammer, så fælgene ser ud som nye igen. Er du kørt imod en kantsten, så du har fået skæve fælge, kan vi naturligvis også rette op på dem.

Vi gør kun brug af markedets mest moderne udstyr til netop opretning, lakering og afdrejning af fælge. Desuden står vores mekanikere klar til at rådgive dig, så du får den bedste løsning for dig.
Det betyder, at du har mange forskellige muligheder, alt efter hvilken alufælge du har.

Se de forskellige reparationstyper i billedet eller videoerne her på siden.

Alle priser er pr. fælg inkl. moms.

Reparationstype
1
Til og med 17 tommer fælge
1200,-
Fra 18 tommer fælge
1500,-
Reparationstype
2
16 tommer fælge
1300,-
17-19 tommer fælge
1800,-
Fra 20 tommer fælge
2400,-
Reparationstype
3
Til og med 19 tommer fælge
2500,-
Fra 20 tommer fælge
3500,-

Find din nærmeste Skorstensgaard-afdeling, hvor du får god betjening til renovering og reparation af fælge.

Slitage på fælge

Salt, stenslag samt vind og vejr slider på fælgen

Alle alufælge bliver udsat for belastning, som på den ene eller anden måde slider på fælgene. Det kan for eksempel være små stenslag, som medfører skrammer og afskalning af lakken. Konsekvensen er, at de ellers pæne alufælge får et kedeligt udtryk.

Samtidig er det for mange også irriterende at høre lyden af en fælg, som rammer en kantsten. Ikke alene giver mødet med kantstenen nogle grimme lyde og ryk i retten men også grimme skrammer på dækkene. Faktisk kan du ende med at få skæve fælge, hvilket kan få dig til at køre ustabilt.

Heldigvis kan skaden tit blive slebet ned og malet uden en større reparation hos et værksted som Skorstensgaard.

Fordele

Vi får dine fælge til at fremstå som nye

Når vi har fjernet skrammer, ridser og buler på fælgene, får de en helt ny lakering, der beskytter fælgene mod naturens elementer. Det er en speciel type lak, som hærder mere op end en almindelig klarlak, og som er meget mere modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Det er din garanti for, at vores reparation af fælge holder længe og er af høj kvalitet.

Derudover medfølger der en række andre fordele ved at få repareret bilens fælge hos Skorstensgaard:

 • Du sparer penge sammenlignet med helt nye fælge
 • Du kommer af med grimme ridser og skrammer
 • Du forebygger større problemer og skader

Skal du renovere moderne alufælge, kan vi også genskabe deres originale udseende. Du kan selv bestemme farven på fælgens eger og for eksempel vælge en, der matcher bilen bedre eller beholde den originale farve, som fælgene er fødte med. Til sidst får de en hård klarlak som det sidste lag, hvilket er suveræn beskyttelse mod vind og vejr.

Vær opmærksom på, at der er et tillæg på 1.200 kr. til lakering, hvis fælgen også skal repareres og males, enten i anden farve eller den originale farve. Er udskiftning af dine dæk og hjul den bedste løsning, så kan vi også klare dette. Se vores priser på hjulskift og dækservice.

 

Det er grønt og godt for miljøet at renovere dine fælge

Skorstensgaard har en klar ambition om at være mere bæredygtigt i fremtiden, hvor vores målsætning er at renovere alufælge i stedet for, at du skal købe nye fælge. Fordelen er, at det mindsker affaldet og CO2-udledningen i forhold til produktionen af nye alufælge.

Samtidig er prisen for at renovere en alufælge langt lavere end at købe et nyt. Typisk kan du spare mellem 20-50 procent kontra et nyt – og nogle gange kan du spare endnu mere, hvis det er en stor og dyr fælge fra eksempelvis BMW eller Mercedes.

Reparation

Reparation af fælge til en gennemsigtig pris

Hos Skorstensgaard kan vi hjælpe dig med at få repareret fælgene hurtigt og til en god pris. Uanset om det er fordi, du har mødt en kantsten eller fået mange stenslag på fælgene.

 • Samlet pris for både afdrejning og malingmed farve
  2.500 kr. for den samlede pris for både for afdrejningen og komplet lakering med farve og klarlak som afslutning.
 • Tillæg for store fælge
  Ved 20” fælge og derop af er der tillæg på 1.100 kr. når den skal afdrejes. Skal fælgen også males, er der ikke yderligere tillæg.
 • Specialfælge
  Til specialfælge på specialbiler giver vi et tilbud på sag. Det kan være fælge til biler som Porsche, BMW, Mercedes, Audi med videre.

Priserne på reparationen ligger en del under nyprisen, alt efter størrelsen på fælgen. Derudover matcher vi Tyske Værkstedspriser, hvilket er prismatch på dit tilbud fra et værksted i Tyskland. Det vil sige, at hvis du henter et udspecificeret, skriftligt tilbud fra et tysk værksted, og inden du booker en tid hos os, giver vi dig den samme reparation til den samme pris.

Og du er garanteret gennemsigtighed med alle priser på udskiftninger og reparationer. Så ved du præcis, hvad du betaler for.