Få professionel lakforsegling og polering af bil

OBS: Udføres kun på Odense SV værkstedet

Selv nyere biler kan have godt af at blive passet og plejet i forhold til den udvendige del af bilen.

Her kan professionel polering med lakforsegling give en langtidsholdbar løsning, som giver bilen et skinnende og flot udtryk, samt beskytter lakken for vind og vejr.

Få et uforpligtende tilbud på at få poleret bilen, så den får glansen tilbage. Prisen på selve poleringen og vores lakforsegling varierer alt efter bilen størrelse.

Derfor bør du polere lakken på bilen

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør polere og vedligeholde lakken på dit køretøj. Din bils lak er nemlig konstant udsat for urenheder, såsom støv, jord, skidt, insekter og fugleklatter. Det giver en beskidt bil, men urenhederne påvirker også lakken negativt, så den ikke længere er nær så beskyttet og glansfuld.

En af lakkens største fjender er bilens bremser. Når du stopper bilen, kommer der snavs fra både bremseklodserne og bremseskiven. Der er tale om små jernpartikler, som bliver hvirvlet op, når du bremser ned, og partiklerne sætter sig på bilens lak.

Hvis skaderne ikke bliver fjernet og behandlet, kan bilen med tiden få små rustpletter, der bliver til et direkte rustangreb. Det kræver i værste fald en ny lakering. Du kan vaske bilen hver dag, men der vil ofte være noget snavs tilbage. Derfor giver det god mening at kigge forbi et professionelt værksted som hos Skorstensgaard, hvor du får vasket og poleret bilen.

Med polering af bilen fjerner du også buler og ridser fra vaskehallen

Har du fået mindre overfladiske ridser i klarlakken? Ved at fjerne urenheder og polere bilen får du et pænt køretøj igen og forlænger lakkens levetid. Jernpartikler og urenheder har samtidig sværere ved at sætte sig fast på lakken, da overfladen nu er meget glat.

Buler og ridser på bilen kan opstå helt tilfældigt, for eksempel på grund af stenslag eller en påført skade fra et uheld. Desværre er de ikke kønne at se på. Og hvis du ikke får repareret hverken buler eller ridser, kan det trække ned i bilens værdi. Du bør derfor få skaderne udredt.

Det kan du afhjælpe ved at få renset og poleret din bil grundigt hos Skorstensgaard. Poleringen fjerner ikke bulerne, men det giver vi dig et godt tilbud på.