Reparation af stenslag

Fra 295,-

Få hjælp af dygtige mekanikere til at få repareret stenslag, inden det udvikler sig til en totalt ødelagt forrude. Hos Skorstensgaard reparerer vi dit stenslag hurtigt og effektivt fra 295 kr. Uanset bilmodel og årgang. Find din nærmeste afdeling i hele landet.

Forhør dig hos dit forsikringsselskab

Ofte har du via dit forsikringsselskab mulighed for at få repareret stenslag på deres regning. Det kan derfor være en god idé, at du lige forhører dig hos forsikringsselskabet.

Skorstensgaard samarbejder med mange forsikringsselskaber, og vi er endda fordelsværksted for otte forskellige selskaber. Kontakt os via telefon eller mail, eller book tid til reparation af stenslag her på hjemmesiden.

Gode råd

Derfor bør du få repareret stenslag

Et stenslag er, når sten eller andre mindre genstande bliver kastet op på forruden af din bil af forankørende bilister. De er så godt som umulige at undgå og kan nemt udvikle sig til større revner. Sker dette, kan det have stor betydning for dit udsyn som fører. I Danmark må du derfor ikke køre med stenslag, der forringer dit syn, og din bil vil heller ikke gå gennem bilsyn. Dit stenslag kan også have betydning for bilens værdi. Skal du for eksempel sælge din bil, trækker synlige stenslag og revner nemlig prisen ned.

Hvis der går for lang tid til reparation af stenslag, er det i nogle tilfælde umuligt at få det lavet det pænt. Og når først forruden er revnet, kan vi ikke reparere den. I stedet skal du bruge penge på at få skiftet hele forruden. Det er altså en fornuftig og sikker investering, hvis du får repareret stenslag så hurtigt som muligt.

Vidste du, at vi tilbyder fem års garanti på skadereparationer? Det er høje standarder på samtlige Skorstensgaard-værksteder.

Gode råd om stenslag i forruden - Sådan begrænser du selv skaden

Har din bil fået et stenslag? Så er det vigtigt at holde det så rent som muligt. Kommer der skidt eller vand i stenslaget, kan du nemlig risikere, at ruden revner ved eksempelvis nattefrost. Er ruden først begyndt at revne, så bør du udskifte den. Hvis der er for mange ridser, skader eller revner i forruden, bliver din bil højst sandsynligt ikke godkendt ved syn.

Når du opdager stenslaget, og skaden er sket, skal du derfor dække stenslaget til. Hvis det er tørt og rent, bliver det færdige resultat efter reparationen nemlig langt bedre. Den bedste løsning er at sætte et rudeplaster henover. Hvis du ikke har det liggende, så kan et stykke tape eller et klistermærke også være en god, midlertidig løsning. 

Sådan gør vi

Sådan fungerer reparationen af stenslaget

Når der kommer stenslag i forruden, foregår reparationen ved, at der bliver hældt en speciallim i skaden. Bagefter hærder limen ofte ved hjælp af UV-lys. Bliver det gjort korrekt, så kan du næsten ikke se den tidligere skade. Omvendt risikerer du, at bilruden bliver mat omkring reparationen, hvis du ikke har været omhyggelig.

Vil du derfor ikke selv stå med arbejdet? Hos Skorstensgaard er din bil og dit behov i fokus. Hvad end du ønsker at skifte dine dæk, din forrude eller få repareret skader. Vi sørger for at skifte forruder, og vi samarbejder med de førende leverandører på markedet. Derfor kan du trygt booke en tid til billig reparation af stenslag og forrudeskift hos os.

Vær opmærksom på, at et stenslag ikke altid kan blive repareret. Hvis det for eksempel sidder mindre end fem centimeter fra kanten af ruden, eller hvis du har fået syv eller flere stenslag, kan det være nødvendigt med en ny rude. Læs mere om reparation af skader hos Skorstensgaard og de mange fordele, der følger med.

Enkelt at booke en tid

Hos Skorstensgaard har vi flere års erfaring i reparation af stenslag i forruden og stenslag i lak. Og det er hverken en dyr eller tidskrævende opgave. Faktisk kan vi klare opgaven på nogle få minutter, så du kan komme hurtigt og sikkert tilbage på vejen. Kontakt din lokale afdeling i dag.

Stenslag i lak

Ved reparation af stenslag i lak

Det er ikke kun forruden på din bil, der er udsat for grimme ridser og revner. En lille sten på afveje kan nemlig også lave en fordybning i lakken. Normale steder for skader i lakken kan for eksempel være stenslag på motorhjelmen, i taget, på kanten af dørene og rundt om forruden. Ligesom med stenslag i ruden er det vigtigt, at du også handler med det samme.

Heldigvis kan du langt hen ad vejen nemt gribe opgaven an på egen hånd. En lille skramme kan du få repareret med en lakstift, mens en stor skramme eller en lang rids er sværere at gå til. Ved sidstnævnte tilfælde anbefaler vi, at du kontakter en professionel mekaniker. Det kræver nemlig mange års erfaring at lave en usynlig reparation.