Få gratis vejhjælp hos Skorstensgaard 

Brug for vejhjælp? Ring 7224 2332 ved nedbrud

 

 Skorstensgaard mobilitetsservice advarselstrekant på vejen

Skorstensgaard vejhjælp – gratis mobilitetsservice døgnet rundt

Når uheldet er ude, og din bil eksempelvis går i stå, så er det bekvemt med professionel assistance på stedet. Og det er netop, hvad vejhjælp hos Skorstensgaard kan.

Når du lader Skorstensgaard stå for din bils service, har du nemlig automatisk vejhjælp* i hele Danmark og til en fordelagtig pris. Dette gælder service såsom: Service efter Bogen og Service 10+. Vores folk har naturligvis bred erfaring og står klar døgnet rundt. Så kan du altid få hurtig hjælp, hvis du har brug for det. Du skal blot ringe på vores telefonnummer +45 7224 2332.

*Vejhjælp gælder i op til 12 måneder for Service 10+. Service efter Bogen gælder vejhjælp i op til max 24 måneder.

 

Vejhjælp hos Skorstensgaard dækker følgende:

 • Punktering
 • Trafikskade
 • Hvis din bil går i stykker, så du ikke kan køre videre
 • Løber tør for brændstof
 • Forkert brændstof
 • Tyveri eller indbrud i bilen
 • Bugsering af bilen til valgfrit Skorstensgaard værksted
 • Lånebil

Ved nedbrud på bil med efterspændt enhed, eller nedbrud på selve den efterspændte enhed dækker følgende:

 • Ved nedbrud på bil hvor det ikke er muligt at reparere bilen på stedet, bugseres både bil og efterspændt enhed til Skorstensgaard værksted 
 • Ved nedbrud på den efterspændte enhed, hvor det ikke er muligt at reparere enheden på stedet, bliver denne bugseret til Skorstensgaard værksted

 

Med vores vejhjælp og mobilitetsservice kan du altså blive assisteret, hvis din bil for eksempel bryder sammen eller punkterer, mens du kører. Har du behov for at leje en bil, mens din egen bil er på værksted, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Det er tryg og gratis vejhjælp, du kan regne med.

Selv hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, er bugsering til et Skorstensgaard værksted inkluderet i prisen. Bugsering gælder også, hvis der for eksempel opstår akut sygdom hos føreren. 

Du bør dog være opmærksom på, at hvis der er punkter, der bør laves i forbindelse med Service efter Bogen, skal disse repareres, før du er dækket af vores gratis vejhjælp og mobilitetsservice.

 

Find dit nærmeste værksted for gratis vejhjælp

Skorstensgaard vejhjælp er klar hele døgnet i hele Danmark. Du kan finde alle vores afdelinger her, hvor erfarne mekanikere og medarbejdere står klar til at servicere eller reparere din bil.

Får du nedbrud i udlandet? Vejhjælp og alle nødsituationer uden for Danmark dækker organisationen SOS International. Du skal blot huske at medbringe et rødt/grønt kort fra dit forsikringsselskab. Ring til SOS International på telefon 7010 5052, eller få kontakt til dem her.

 

Vær opmærksom på bestemte vilkår

For at kunne bruge vores mobilitetsservice og vejhjælp, er der en række vilkår, du skal følge:

 • Serviceeftersyn skal være overholdt indenfor intervallet samt være udført hos os
 • Vejhjælpen kan maksimum blive tilkaldt to gange pr. år på bilen
 • Vores starthjælp kan maksimum blive brugt én gang pr. måned på bilen
 • Hvis du af ubegrundede årsager tilkalder vores vejhjælp, skal du betale for omkostningerne

 

Der er desuden ikke mulighed for få hentet bilen til det planlagte serviceeftersyn eller reparationer. Det samme gælder, hvis årsagen til hvorfor bilen er gået i stå. Det kan for eksempel være, hvis der er sket ændringer på bilen eller motoren, så den ikke er i original stand – eller hvis andre værksteder har udført en reparation, der er årsagen til, at din bil er gået i stå.

Ved bugsering, hvor bilen ikke har fået lavet serviceeftersyn hos Skorstensgaard, gælder egen betalt vejhjælp. Det vil sige, at du bliver faktureret nettobeløbet i forhold til den faktura, som vi modtager fra vores leverandør – typisk ligger beløbet mellem 1.000-2.500 kr.