Skorstensgaard Randers – autoriserede BYD værksted

Velkommen til Skorstensgaard Randers – dit autoriserede BYD autoværksted. Her tilbyder vi topkvalitet service og reparation af din BYD elbil udført af vores erfarne BYD mekanikere og teknikere.

Når du indleverer din bil hos os, bliver du mødt af imødekommende og dygtige mekanikere, der sikrer, at du vil få en rigtig god værkstedsoplevelse hos dit lokale Skorstensgaard værksted. De sørger for at holde dig opdateret på din bil, så du er med i hele processen omkring din bil. Og spørgsmål skal du ikke holde tilbage, de svarer hellere end gerne på dem, så du kan føle dig informeret og tryg hos os.

Vælger du Skorstensgaard som dit autoriseret BYD værksted, får du serviceret din elbil efter fabrikkens forskrifter, når du får Service efter Bogen serviceeftersyn fra blot 1099 kr. Her følger vi BYD’s forskrifter og tjekliste, så du får det helt rigtige service til netop din BYD elbil. Her får du også et gyldigt stempel i din servicebog, så du opretholder din fabriksgaranti på 6 år.

Vi sikrer høj kvalitet og standarder, og derfor har vi også indgået aftaler med Teknologisk Institut, der kommer på uanmeldt besøg på autoværkstedet i Randers, for at kontrollere vores værksteder og værktøj. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten på BYD serviceværkstedet i Randers.

Book en tidFå et tilbud

Skorstensgaard kort over afdelinger

Kontakt autoriserede BYD værkstedet Randers

Vil du gerne have et godt tilbud på service og reparation til din BYD elbil, kan du nemt og hurtigt indhente et prisværdigt tilbud hos Skorstensgaard – autoriseret BYD Servicepartner.

Priserne på service og reparationer afhænger blandt af, om du har en BYD SEAL U, ATTO 3, SEAL eller BYD DOLPHIN. Og har du fået et andet tilbud hos et andet autoværksted, prismatcher vi tilbuddet – dog skal de to tilbud ligne hinanden, før vi kan gøre det. F.eks. har du fået tilbud på et lille service, men skal have et Service efter Bogen hos os, kan vi ikke prismatche, da det er to forskellige services. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning, vi står altid klar til at hjælpe dig stort som småt.

Kontakt os i dag og oplev forskellen ved at vælge Skorstensgaard - autoriseret BYD servicepartner!

Skorstensgaard Randers facade med BYD facadeskilt
Syn for Sagen fotodokumentation hos Skorstensgaard på BYD elbil

BYD rådgivning – Randers autoværksted

Vi gør meget ud af være gennemsigtige og rådgive dig, når vi skal udføre et service eller reparation på din elbil.

Derfor har vi noget, vi kalder Syn for Sagen – fotodokumentation. Her tager vi billeder og videoer af de eventuelle fejl og mangler, vi finder på din bil. Efterfølgende kontakter vi dig, hvor du forinden har fået tilsendt materialet på mail, og derefter guider vi dig igennem billederne samtidig med, at vi rådgiver dig. På den måde ser du nøjagtigt, det vi ser. Og vi laver aldrig noget, du ikke har godkendt.

Vælger du, at du vil have foretaget reparationen og godkendt det tilbud, som vi har sendt, anvender vi originale reservedele fra BYD, hvor du får 1 års garanti.

Autoriseret BYD reparation i Randers

Vil du have specialiseret BYD reparation, er du landet det rette sted. Som autoriseret BYD værksted, kan vi klare alle reparationer på din BYD elbil med den høje kvalitet og standard, vi har.

Vi yder blandt andet dækservice, hjulskifte, batteriudskiftning, airconditionservice, bremserens samt meget andet. Vi går højt op i kvalitet, og derfor sikrer vi også, at vi følger BYD’s procedure til punkt og prikke med anvendelse af originale reservedele fra BYD.

Og oplever du, at BYD elbilen melder fejl med en advarselslampe, fejlsøger vi elbilen med BYD’s egne diagnosetestere. Når vi har lokaliseret fejlen, giver vi dig et tilbud og udbedrer fejlen, når du har accepteret reparationen.

BYD biler på Skorstensgaard værksted
Skorstensgaard indskrivning med BYD skilt

Kundefordele ved BYD Randers hos Skorstensgaard

Vælger du os som dit fortrukne værksted på Ribevej 2C i Randers, kan du nyde godt af en lang række fordele. For os er det vigtigt, at du ikke kun får en god oplevelse med dit service eller reparation, vi går også skridtet videre for at hjælpe dig.

Derfor får du gratis vejhjælp i op til 24 måneder, når du har fået serviceret din BYD elbil hos os – og fortsætter du med, at vi servicerer din elbil med overholdelse af serviceintervallerne, er du altid dækket af vores vejhjælp, hvor vi blot er et opkald væk. Vi kommer og hjælper dig, og får din bil til nærmeste Skorstensgaard værksted.

Og mens din bil er hos os, tilbyder vi en lånebil med fri kilometer, så du kan fortsætte dine daglige gøremål uden afbrydelser. Der er selvfølgelig en masse andre fordele, du kan drage nytte af.

Randers – dit lokale BYD autoværksted

Du finder dit lokale Skorstensgaard, autoriseret BYD Servicepartner, på adressen Ribevej 2 C, 8940, der ligger tæt på motorvejen. Det er derfor ideelt liggende, hvis du kommer fra de nærliggende områder i Region Midtjylland for at besøge os.

Og skal du på vejen igen, mens din elbil er hos os, tilbyder vi lånebil med fri kilometer, så du ikke er begrænset på din mobilitet. Hvis du foretrækker at vente, har vi et komfortabelt venteværelse med lækre sofaer, TV og arbejdsborde. Her kan du nyde en dejlig kop kaffe, te, kakao eller vand, mens vi reparerer eller servicerer din BYD elbil.

 
Skorstensgaard mekaniker arbejder på BYD elbil

BYD elbil kompetencer i Randers

Når du besøger BYD Servicecenter hos Skorstensgaard i Randers, bliver du mødt af et professionelt og erfarent mekaniker- og teknikerteam, der står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Du kan derfor trygt overlade din BYD elbil hos os, da vi er specialiseret inden for BYD. Vores mekanikere og teknikere har været på omfattende BYD kurser i både reparation, fejlfinding og service, som de løbende bliver opdateret på i takt med udviklingen af elbiler.

Autoværkstedet i Randers er også nøje kontrolleret af BYD, og har fået godkendt værkstedet som autoriseret efter de høje krav og standarder, BYD har til et kvalitetsværksted.

Vi er mere end udrustet til at klare både store som små opgaver. 

Vi ser frem til at se dig på autoværkstedet i Randers – autoriseret BYD.