Frit værksted til din VW i Kolding

Fortæller din VW dig at det er tid til service?

Så prøv Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din VW fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra VW værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Kolding ? og dermed er det dig som VW ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din VW

Service efter VW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Kolding, så udføres det præcis efter VW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din VWs servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit VW værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din VW.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker svejser bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din VW, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (typisk oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din VW er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Viden om VW er vigtigt for kvaliteten

Teamet i vores afdeling i Kolding har et bredt kendskab til mange bilmærker, heriblandt VW modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også VW.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din VW har brug for, så vi kan reparere din VW nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker laver service på VW bil
Skorstensgaard stempel

Skorstensgaard Kolding er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med VW eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Kolding. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som bevirker at det arbejde, der sker på din VW er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker VW bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din VW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Kolding giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din VW uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Kolding, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Trianglen 13, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Kolding facade