Frit værksted til din Renault i Kolding

Lyser serviceindikatoren i din Renault?

Så prøv Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Renault fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Renault værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Kolding ? og dermed er det dig som Renault ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Renault

Service efter Renault fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos Skorstensgaard i Kolding, så foregår det præcis efter Renault fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Renaults servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Renault værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Renault.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard stempel
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde levedygtighed og driftssikkerhed på din Renault, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte bilen skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Renault er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Renault er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Kolding har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, heriblandt Renault modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Renault.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af diverse kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din Renault har behov for, så vi kan servicere din Renault præcist, sikkert og effektivt.

Mekanikere kigger på Renault bil på værksted
Mekaniker tjekker hjul på Renault bil på værksted

Skorstensgaard Kolding er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Renault eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er mindst 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Kolding. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Renault er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Renault

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Kolding giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Renault uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Kolding, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Trianglen 13, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Kolding facade