Frit værksted til din Mercedes i Kolding

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Mercedes skal på værksted. Derved kan du danne dig et overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger bilværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Mercedes værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Kolding ? og så er det dig som Mercedes ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Mercedes

Skorstensgaard Kolding er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at vi ikke er kædet sammen med Mercedes eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Kolding. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker kigger på Mercedes bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Mercedes, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Mercedes fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte kilometer).

Når din Mercedes er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at vedligeholde din Mercedes.

Kendskabet til Mercedes er vigtigt for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Kolding har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Mercedes modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Mercedes.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan reparere din Mercedes nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard pladesmed
Skorstensgaard mekaniker kigger på bil på værksted

Service efter Mercedes fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Kolding, så udføres det nøjagtig efter Mercedes fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Mercedess servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Mercedes værksteds og kan dermed være med til at sikre gensalgsværdien af din Mercedes.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der udføres på din Mercedes er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Mercedes bil på Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Mercedes

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Kolding giver dig flere fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Mercedes uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Kolding, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Trianglen 13, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Kolding facade