Frit værksted til din Kia i Kolding

Lyser serviceindikatoren i din Kia?

Så kontakt Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du få en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Kia fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, der er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få altid flere tilbud fra Kia værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Kolding ? og så er det dig som Kia ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Kia

Service efter Kia fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Kolding, så udføres det nøjagtig efter Kia fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Kias servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Kia værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Kia.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god måde at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Pladesmed på pladeværksted med Kia
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Kia, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Kia fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal serviceres (typisk angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Kendskabet til Kia er afgørende for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Kolding har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, heriblandt Kia modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Kia.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Kia har behov for, så vi kan servicere din Kia nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Skorstensgaard mekaniker skifter hjul på bil
Skorstensgaard mekaniker

Skorstensgaard Kolding er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Kia eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne bedst serviceres og repareres takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Kolding. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Kia er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi starter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Olieskift på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Kia

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Kolding giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Kia uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Kolding, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Trianglen 13, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Kolding facade