Frit værksted til din Fiat i Kolding

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Trianglen 13 i Kolding og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end den du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et tilbud på skrift, der er minimum 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Fiat skal til service eller reparation. Derved kan du få overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger autoværksted.

Få gerne flere tilbud fra Fiat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Kolding ? og dermed er det dig som Fiat ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Fiat

Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Kolding er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Fiat eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne bedst serviceres og repareres via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Kolding. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Fiat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Kolding, så sker det nøjagtig efter Fiat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Fiats servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Fiat værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Fiat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Fiat på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at opretholde holdbarhed og driftssikkerhed på din Fiat, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Fiat fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal serviceres (ofte oplyses dette i antal kørte km).

Når din Fiat er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal til for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Fiat er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Kolding har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive Fiat modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Fiat.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Fiat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter hjul på Fiat bil på værksted

Gratis tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der sker på din Fiat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, bliver du kontaktet af os med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og regningen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker tjekker bil på værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Fiat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Kolding giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Fiat uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Kolding

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Kolding, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Trianglen 13, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Kolding facade