Skorstensgaard Kolding - Autoværksteder i Kolding

Velkommen til din lokale mekaniker i Kolding. Mit navn er Michael Kjær, og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard i 6000 Kolding. Her er erfarne mekanikere og dygtige medarbejdere til din rådighed, hvis din bil trænger til service eller skal repareres. Det gælder alle biler.

”Det bedste og billigste værksted får du hos Skorstensgaard i Kolding!”

Er du ude efter et godt råd omkring vedligehold af din bil, er både jeg og værkstedets værkførere klar til at hjælpe dig. Alle serviceeftersyn bliver naturligvis udført med prismatch ud fra tyske værkstedspriser. Du kommer blot med dit tilbud fra et autoværksted i Tyskland med originale dele. Så matcher vi prisen uden tøven.

Er det første gang, du besøger Skorstensgaard i Kolding? Så bør du læse mere om de store besparelser, du kan opnå hos os – blandt andet lægger vi 20 procent rabat oven i det tilbud, du allerede har fået fra et mærkeværksted. Står din bil over for reparation eller service, giver vi dig også gerne et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. Skal bilen diagnosticeres for fejl opkræves almindelig timeløn. Bestil nemt tid hos dit lokale Skorstensgaard-autoværksted i Kolding på siden.

Spørgsmål vedrørende din bil, reparationer eller autoservice? Send mig en e-mail, eller giv mig et kald. Som nævnt er mine kolleger og jeg altid behjælpelige med gode råd, et tilbud og en booking af værkstedstid.

Michael Kjær, afdelingschef, Skorstensgaard i Kolding

Følg os også på Facebook Youtube LinkedIN -  og bliv opdateret med nyt, konkurrencer og gode tips

Læs mere om Kolding

Skorstensgaard Kolding

Trianglen 13 6000 Kolding +45 7216 1753 kolding@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 7.30–15.00
Skorstensgaard autoværksted i Kolding - Dette værksted er samtidig hovedkontor og huser administrationen
Skorstensgaard værksted i Kolding
Indgang for kunder til vores indskrivning og værksted - Skorstensgaard Kolding
Skorstensgaard autoværksted i Kolding - Indskrivning af din bil til reparation

Dygtige mekanikere til alle bilmærker

Hos Skorstensgaard i Kolding ønsker vi, at du kan være tryg, og at niveauet er højt. Derfor sørger vi for, at vores mekanikere og teknikere altid har den nyeste viden om reparation af biler. Det er nemlig alfa og omega for os, at vi kan reparere din bil efter bilfabrikkernes forskrifter.

Samlet set har værkstedet ikke bare et stort kendskab til Kolding-området, men til hele Sønderjylland generelt – og det ser vi som en klar styrke i det daglige. Når du besøger afdelingen, vil du derfor være klar over, at du er på besøg en erfaren mekaniker i Kolding, der kender området.

Når du så lægger dygtige mekanikere oveni, så er resultatet en velfungerende afdeling. Og det er netop tilfældet hos Skorstensgaard i Kolding. Læs mere om kvaliteten hos Skorstensgaard, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi er dit lokale autoværksted i Kolding

Hvis du søger efter gode autoværksteder i Kolding, så er du kommet til det rette sted. Hos Skorstensgaard er vi nemlig af den overbevisning, at alle vores kunder skal have en ordentlig behandling og oplevelse hele vejen igennem - fra booking af tid og indtil du igen forlader værkstedet med din bil.

Vores autoværksted i Kolding er samtidig Skorstensgaards hovedkontor og huser derfor administrationen på 1. sal. Stueetagen har værksted, indskrivning og pladeværksted.

Sidstnævnte har den såkaldte Excellence-udmærkning fra Eurogarant. Det vil sige, at hvis du for eksempel skal udrette en bule i din bil, kan du roligt benytte vores værksted i Kolding. Vi arbejder dog altid på at effektivisere og blive bedre i alle aspekter.

Find autoværksteder i Kolding

Vores lokale autoværksted i Kolding finder du på adressen Trianglen 13, 6000 Kolding. Det ligger i Bramdrupdam-området og tæt på motorvejen. På den måde har du nemt ved at få autohjælp og godt serviceeftersyn i omegnen.

Skal du med bus hen til os for at hente din bil igen? Så hop på Bybus 4, og hop af igen ved stoppestedet Kokholm ved Vejlevej. Busstoppestedet ligger en lille kilometer fra afdelingen, så tag et par gode sko på.

Afleverer du din bil udenfor vores åbningstid, så kan du trygt lægge din bilnøgle i vores nøgleboks. Du finder den til højre for indgangen.

Oplev fordelene hos din mekaniker i Kolding

Når du afleverer din bil på vores værksted i Kolding, har erfaringen en stor rolle, når vi servicerer alle bilmærker. Uanset årgang og biltype. Det er dog ikke kun bilen, der får en god service. Det gælder også dig.

Du får blandt andet mulighed for en gratis lånebil efter behov. Bor eller arbejder du tæt på værkstedet, så kan du naturligvis også låne en cykel. Du er også velkommen til at tage plads i vores venterum. Her er frisk kaffe, te og kakao, gratis Wi-Fi og TV.

Udover disse fordele tilbyder vi også et Skorstensgaard servicekort. Det betyder, at du kan udskyde betalingen af din regning. Desuden får du 100 procent fabriksgaranti og mobilitetsservice. Så skal du ikke tænke på tjenester, der tilbyder vejhjælp, hvis din bil for eksempel får motorstop.

Med Skorstensgaards mobilitetsservice er du sikret transport af din bil til nærmeste Skorstensgaard bilværksted i Kolding.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Kolding eller postnr 6000 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Kolding kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Kolding.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Kolding, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.