Frit autoværksted i Køge

Jeg hedder Fatlum Rrahimi og er afdelingschef hos Skorstensgaard Køge. Skal din bil til service eller har den brug for en reparation - eller har du blot behov for et godt råd vedrørende din bil, så er du meget velkommen til at kontakte os uanset om du kigger forbi værkstedet, sender en email eller giver os et kald på telefonen.

”Skorstensgaard i Køge giver dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse!”

Ved at benytte Skorstensgaard som dit foretrukne autoværksted, kan du opnå store besparelser på værkstedsregningerne i forhold til mærkeværkstederne. Vi matcher nemlig Tyske Værkstedspriser og fører 20% PrisPres, hvilket vil sige at du er garanteret en besparelse på 20% på dit tilbud fra et dansk mærkeværksted - samtidig med at vi IKKE går på kompromis med høj kvalitet og kundeservice.

Du kan booke dit værkstedsbesøg lige her på hjemmesiden eller du kan bede om et tilbud fra os, så du selv kan se hvor meget du sparer. Tilbud på konkrete reparationer eller services er gratis og uforpligtende, såfremt bilen skal diagnosticeres for fejl og mangler koster gennemgang almindelig timeløn.

Har du spørgsmål om autoreparation eller serviceeftersyn, så kontakt os her i Køge. Vi er klar med gode tilbud, rådgivning og kan også hjælpe dig med at reservere tid.

Fatlum Rrahimi, Afdelingschef.

Følg os på Facebook Youtube LinkedIN -  og bliv opdateret med nyt fra værkstedet, konkurrencer og gode råd

Læs mere om Køge

Skorstensgaard Køge

Ørnevej 4 4600 Køge +45 7370 8922 koge@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30-16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Der er travlt hos Skorstensgaard i Køge. Book tid nu og få service 20-40% billigere end hos dit autoriserede værksted
Skorstensgaard autoværksted i Køge, Ørnevej 4, 4600 Køge
Skorstensgaard bilværksted i Køge, reparation og service til tyske værkstedspriser
Venterum hos Skorstensgaard Køge, vent her mens din bil er på værksted

Om Skorstensgaard i Køge

I vores Køge afdeling bliver du mødt af kompetente folk, når du indskriver din bil, ligesom det er dygtige og dedikerede mekanikere og teknikere, der tager sig af din bil, når den rulles ind på vores bilværksted. Skorstensgaard er klar til at give din bil et grundigt autoservice eller foretage reparation uanset bilens mærke og årgang. 

Er der stadig fabriksgaranti på din bil? Bare rolig, du kan sagtens overlade den til os. Skorstensgaard foretager service efter bilens serviceplan og ud fra bilfabrikkens forskrifter. Det giver samtidig et 100% godkendt stempel til din bils servicebog. Vi kalder det 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi!

Skorstensgaard i Køge giver masser af kundefordele

Med Skorstensgaard som dit foretrukne bilværksted følger mulighed for at benytte en lang række attraktive kundefordele. 

Du har allerede læst om bibeholdelse af fabriksgarantien, men der er også mulighed for gratis vejhjælp i hele Danmark, gratis lånebil mens din egen er på vores værksted, gode rabatordninger og udskydelse af betaling af din regning i op til 60 dage.

Vores fakturaer er uden overraskelser for du har aftalt arbejdet og prisen med vores værkfører på forhånd. Du får det hele på skrift.

Nogle gange dukker der mere arbejde op i løbet af processen, men i disse tilfælde kontakter vi dig og vi laver ikke det nye arbejde uden din accept.

Find Skorstensgaard i Køge

Sæt din GPS til Ørnevej 4 i Køge, når du skal aflevere din bil hos os.

Ved afhentning igen, skal du måske tage bussen. Fra Køge station hopper du på Bus 101A. Selve busturen tager ca. 5 minutter og der er 3 stop undervejs. Du står af på Uglevej og går de sidste 3-400 meter til vores værksted. Samlet rejsetid: 11 minutter!

Vil du aflevere din bil uden for afdelingens åbningstid, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Er dette tilfældet, så lægger du blot din bilnøgle i vores sikre nøgleboks.

Aircondition service på alle biler i Køge

Skorstensgaard foretager aircondition service på alle bilmærker. Derfor kan du naturligvis også bestille et aircon service på din bil på vores værksted i Køge.

Prisen varierer fra bil til bil, da arbejdet kan variere meget, men hos Skorstensgaard i Køge starter priserne ved 799 kroner. Denne pris kan ikke kombineres med rabatter.

Vil du vide den nøjagtige pris, skal du blot klikke på knappen her og bede om at få et tilbud på aircondition service fra vores afdeling i Køge.

Få tilbud på Aircondition Service

Læs mere om vores service af aircondition.

Vores mekanikere har masser af erfaring med bilreparation

Når du ankommer til værkstedet på Ørnevej 4, er du ikke i tvivl om, at det er Skorstensgaard, du er landet hos. Koncept og design fjerner enhver tvivl.

Vi håndterer rigtig mange biler i Køge – uanset mærke og årgang – og det stiller krav til til vores mekanikere. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at holde vores personale up to date og uddannet til, at kunne klare enhver udfordring angående din bil. Vores folk er hele tiden orienteret om nyt fra bilfabrikkerne, da det er vigtigt, at mekanikerne og teknikerne kan fejlsøge korrekt og hurtigt på din bil.

Kompetente mekanikere til biler i Køge

Vores Køge afdeling udfører reparationer og serviceeftersyn på alle biler uanset mærke og årgang.

Derfor kan du trygt overlade din bil til os uanset om den er svensk, tysk, fransk, koreansk, italiensk, spansk eller noget helt 7.

Du kan være helt sikker på, at din bil er i professionelle og kompetente hænder hos os og du er meget velkommen.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Køge eller postnr 4600 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Køge kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Køge.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Køge, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.