Frit autoværksted i Ikast

Mit navn er Allan Christensen. Vores team af dygtige medarbejdere glæder sig til at tage imod dig, når du indleverer din bil til service og reparation på værkstedet i Ikast. Skal du bruge et godt råd vedrørende din bil, er du også meget velkommen til at kontakte os her i Ikast ved enten at kigge forbi, sende en email eller via telefonen.

”Vi vil sikre dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Ikast!”

Hos Skorstensgaard får du udført serviceeftersyn på og reparation af din bil til tyske værkstedspriser. Det betyder at vi prismatcher ethvert skriftligt tilbud fra et værksted i Tyskland uden at tøve. Du kan selv booke din værkstedstid her i Ikast via hjemmesiden, men ønsker du i første omgang blot et tilbud, så du kan se prisen, så er dette naturligvis også muligt. Tilbud på konkrete reparationer eller services er gratis og uforpligtende, såfremt bilen skal diagnosticeres for fejl og mangler koster gennemgang almindelig timeløn.

Har du spørgsmål vedrørende service eller reparation, skal du blot kontakte os her i Ikast-afdelingen. Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, gode tilbud og tidsbestilling.

Allan Christensen, afdelingschef hos Skorstensgaard Ikast.

Følg os på Facebook Youtube LinkedIN -  bliv opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tips

Læs mere om Ikast

Skorstensgaard Ikast

Ellehammervej 1 7430 Ikast +45 7370 8938 ikast@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Ikast

I Ikast betjenes du og din bil af dygtige og dedikerede mekanikere og teknikere. Værkstedet og personalet er helt parat til at reparere din bil eller give den et grundigt serviceeftersyn uanset bilens mærke og årgang. Du får en gedigen værkstedsoplevelse hver eneste gang!

Er der fabriksgaranti på din bil, kan du trygt overlade den til Skorstensgaard. Vi foretager service efter din bils serviceplan ud fra bilfabrikkens forskrifter, og dermed får din servicebog et 100 % godkendt stempel. Med denne form for service bevares bilens fabriksgaranti.

Forskellen er blot, at vi har en klar ambition om at være billigere end mærkeværkstederne.

Find ud af hvor meget du kan spare på regningen

Ved at bruge Skorstensgaard i Ikast som dit autoværksted, så sikrer du dig en rigtig god værkstedsoplevelse til en pris, der er attraktiv.

Du sparer som minimum 20% hvis du benytter dig af vores 20% PrisPres koncept, se mere her på siden. Vi går i øvrigt aldrig på kompromis med serviceniveau og kvaliteten i arbejdet.

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Ikast. Det kan du bestille lige her på siden, ligesom du også kan booke tid på værkstedet. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Erfarne og lokalkendte mekanikere tager sig af din bil

Mekanikerholdet i vores afdeling i Ikast kender byen og omegn rigtig godt, og det ser vi som en klar styrke i forhold til det daglige arbejde. Også selvom du måske ikke lige bemærker det.

Når du besøger os på Ellehammervej 1, vil du ikke være i tvivl om, at du er ankommet til en Skorstensgaard-afdeling. Koncept og design taler sit tydelige sprog. Vi bruger ikke formuer på dyre værkstedslokationer. Det er blandt andet derfor, at vi kan være op til 40 procent billigere end mærkeværkstederne.

Når man som os håndterer alle biler uanset mærke og årgang, så stiller det krav til mekanikerne. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at uddanne vores medarbejdere, så de hele tiden er opdateret på seneste viden fra bilfabrikkerne.

For os er det meget vigtigt at mekanikerne kan teste og fejlsøge på din bil både hurtigt og korrekt og det er uddannelse med til at sikre.

Find Skorstensgaard i Ikast

Du finder Skorstensgaard i Ikast på Ellehammervej 1, og skal du med bus hen til os for at hente din bil, så skal du stige på Bybus 1 eller Bybus 2A.

Er du med Bybus 1, skal du stige af på Kirkegade ved kirken og gå den sidste kilometer hen til os.

Er du med Bybus 2A, skal du stå af på Grundtvigsvej og gå de sidste 800 meter.

Afleverer du din bil hos os uden for værkstedets åbningstid, kan du trygt lægge din nøgle i vores sikre nøgleboks.

Specielle kompetencer på vores Ikast værksted

Vores værksted i Ikast udfører service og reparation på alle biler uanset årgang og mærke. Mekanikerne er dog særligt gode, når det kommer til biler af mærkerne VW, Suzuki, Opel og Toyota.

Tilhører din bil ikke lige et af disse fire bilmærker, så fortvivl ikke. Som nævnt oven for sørger vi for at vores mekanikere kan håndtere alle biler, så vores ansatte er klar til din bil uanset om den er svensk, spansk, fransk, tysk, koreansk eller fra et helt 6. land.

Kommer du til Skorstensgaard i Ikast kan du være helt sikker på at din bil er i hænderne på professionelle mekanikere.

Udbedring af skade med bonus til dig

Hos Skorstensgaard i Ikast, kan du få op til 100% af din selvrisiko refunderet, når skaden udbedres på vores værksted.

Vi arbejder efter Eurogarants høje kvalitetskrav for at sikre, at din bil er lige så sikker, som før skaden skete.

Som noget helt nyt kan du nu få 10% af skadens omfang, dog max. 5000 kr. refunderet.

Du kan læse meget mere her

Læs om refusion her

Attraktive kundefordele hos Skorstensgaard i Ikast

Ved at vælge Skorstensgaard som dit foretrukne bilværksted når det kommer til reparation og service får du mulighed for at bruge vores kundefordelsprogram.

Blandt vores mange fordele er 100% fabriksgaranti, gratis vejhjælp i hele Danmark og muligheden for en gratis lånebil mens din egen bil er på vores værksted.

Derudover finder du gode rabatordninger samt mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

Fakturaer fra Skorstensgaard indeholder ingen overraskelser. Det skyldes, at alt arbejde på din bil er aftalt mellem dig og værkføreren på forhånd, og at du får prisen på skrift før arbejdet påbegyndes. Dukker der yderligere arbejde op undervejs, så kontakter vi dig angående dette og har naturligvis en pris klar. Vi påbegynder ikke denne del af opgaven uden din godkendelse.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Ikast eller postnr 7430 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Ikast kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Ikast.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Ikast, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.