Frit autoværksted i Holstebro

SE NY TILBUDSAVIS HER

Mit navn er Martin Holmgaard og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard i Holstebro. Jeg og mit team glæder os rigtig meget til at hjælpe dig og din bil med reparationer, serviceeftersyn og rådgivning.

”Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Holstebro!”

Er det ved at være tid til autoservice eller står bilen foran en reparation, så kan du ganske uforpligtende kontakte os og få et tilbud på opgaven. Hos Skorstensgaard i Holstebro får du en god værkstedsoplevelse, med gydigt stempel og fabriksgaranti, samtidig med at vi giver dig byens skarpeste pris, og det helt uden at pille ved den gode service og kvalitet. Benyt dig bl.a. af vores 20% PrisPres, sådan er du sikret en minimum besparelse på 20% på dit tilbud fra et mærkeværksted.

Du kan rekvirere tilbud og booke tid på værkstedet i Holstebro på knapperne "Book tid" og "Få tilbud" herunder.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte mig. Du finder både telefonnummer og emailadresse lige her på siden.

Martin Holmgaard, afdelingschef hos Skorstensgaard i Holstebro

Hvis ikke allerede du følger os på de sociale medier, så tjek vores Facebook Youtube LinkedIN ud og bliv opdateret med nyheder, konkurrencer og gode råd

Læs mere om Holstebro

Skorstensgaard Holstebro

Hjaltesvej 12 7500 Holstebro +45 7370 7993 holstebro@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard i Holstebro, Hjaltesvej 12, 7500 Holstebro, bilreparation og serviceeftersyn af biler
Skorstensgaard Holstebro ligger på Hjaltesvej 12, 7500 Holstebro
Lån kundecykel gratis ved Skorstensgaard autoværksted i Holstebro
Venterummet ved Skorstensgaard Holstebro. Se tv, brug gratis internet, drik en kop kaffe mens vi reparerer din bil

Erfarent mekaniker hold i Holstebro

Hele mekanikerholdet i Holstebro kender byen godt. Det ser vi som en styrke i det daglige, selvom du måske ikke lige bemærker det.

Samtidig har vores værkførere, teknikere og mekanikere omfattende kendskab til biler og de forskellige bilmærker. Det giver os de bedste muligheder for at servicere og reparere alle biler uanset mærke og årgang.

For at kunne dette, er det også essentielt, at vores medarbejderes viden om biler opdateres løbende. Derfor sender vi dem også på kurser og uddannelse. Dette er den bedste metode til at vi hele tiden er i stand til at under- og fejlsøge bilerne korrekt og ikke mindst effektivt.

Når du ankommer til værkstedet i Holstebro, er du ikke i tvivl om, at du er landet ved Skorstensgaard. Selvom vi ikke bruger penge på dyre adresser og dyrt inventar, så efterlader koncept, design og indretning ingen tvivl.

Om Skorstensgaard i Holstebro

Når du ankommer til Skorstensgaard i Holstebro mødes du af kompetente folk, som rådgiver og indskriver din bil. Herfra overgår bilen til vores mekanikere og teknikere. Vi er altid klar til at give din bil et grundigt serviceeftersyn eller reparere den, hvis det er nødvendigt. Og vi tager os af alle biler, uanset mærke og årgang.

Er din bil så ny at der stadig er fabriksgaranti på? Bestiller du Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Holstebro, sker eftersynet efter mærkeværkstedets forskrifter, og dermed bibeholder du bilens fabriksgaranti, samtidig med at du får et godkendt stempel i din bils servicebog.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Ved at benytte Skorstensgaard på Hjaltesvej 12 i Holstebro som dit foretrukne værksted får du den gode værkstedsoplevelse til attraktiv pris.

Med vores koncept 20% prispres får du 20% rabat på det tilbud du har indhentet hos dit mærkeværksted. Samtidig får du god kundeservice og gedigent kvalitetsarbejde udført på din bil.

Vil du have et 100% gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Holstebro? Du kan selv hurtigt bestille det her på siden, ligesom du er meget velkommen til at booke tid på værkstedet. Alle henvendelser besvares inden for 48 timer på hverdage.

Attraktive kundefordele hos Skorstensgaard Holstebro

Som kunde hos Skorstensgaard følger der en række gode fordele med, som du kan gøre brug af.

Ovenfor er bevarelse af fabriksgarantien allerede nævnt, men med Service efter bogen får du også gratis vejhjælp i hele Danmark. Hos os hedder det Mobilitetsservice og det dækker blandt andet ved punktering, motorstop og indbrud i bilen.

Vi tilbyder også gode rabatordninger og mulighed for at du kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage.

En faktura fra Skorstensgaard er uden overraskelser. Du har nemlig aftalt arbejde og pris med vores indskriver på forhånd. Og du har fået det på skrift.

Dukker der yderligere arbejde op under gennemgangen af din bil, så kontakter vi dig. Dette arbejde påbegyndes ikke uden din accept.

Find Skorstensgaard i Holstebro

Du finder vores værksted på Hjaltesvej 12 lige ved Ringvejen. Kør af Ringvejen ved Skivevej, da Hjaltesvej støder op til Skivevej.

Skal du med bus fra stationen, kan du tage bus 8 eller 9. Det tager cirka 15 minutter og du skal stå af ved Sundhedshuset (bus 9) eller ved Rolf Krakes Skolen (bus 8) og derfra gå resten af vejen.

Vil du aflevere din bil uden for værkstedets åbningstid, kan du trygt lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks. 

Kompetente og professionelle mekanikere

Afdelingen i Holstebro udfører reparation og service på alle biler uanset mærke og årgang.

Ejer du en tysk, italiensk, koreansk, svensk eller en bil fra et helt femte land, kan du dermed trygt overlade den til os.

Vores medarbejdere tager sig effektivt og professionelt af din bil.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Holstebro eller postnr 7500 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Holstebro kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Holstebro.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Holstebro, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.