Frit værksted til din Skoda i Hobro

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er min. 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil fra dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er min. 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere tilbud, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene før du vælger bilværksted.

Få altid flere tilbud fra Skoda værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og så er det dig som Skoda ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Skoda

Skorstensgaard Hobro er et frit værksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Skoda eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Hobro. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Bil på værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Skoda, skal der foretages jævnlige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal til service (ofte oplyses dette i antal kørte kilometer).

Når din bil er på vores værksted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Desuden har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at vedligeholde din Skoda.

Kendskabet til Skoda er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Hobro har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt Skoda modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Skoda.

Vi holder vores medarbejdere opdaterede via diverse kurser og uddannelser. Afdelingen har mulighed for at bruge de specialværktøjer og testudstyr som din bil har brug for, så vi kan reparere din Skoda præcist, sikkert og effektivt.

Kunde har nedbrud på bilen
Værkfører gennemgår faktura med kunde

Service efter Skoda fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved os i Hobro, så udføres det præcis efter Skoda fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et 100% gyldigt stempel i din Skodas servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Skoda værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din Skoda.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god løsning til at sørge for, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, hvilket betyder at det arbejde, der sker på din Skoda er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad bilens tur på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Mekaniker tjekker Skoda bil på lift
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Skoda

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Skoda uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder genveje til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade