Frit værksted til din Seat i Hobro

Fortæller din Seat dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går nemlig 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, der er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vores opfordring er klar: Indhent flere priser, når din bil skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger et værksted.

Få f.eks flere tilbud fra Seat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og så er det dig som Seat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Seat

Skorstensgaard Hobro er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Seat eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er mindst 20% under end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Hobro. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du således får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker skifter hjul på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Seat, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor tit din bil skal til service (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din Seat er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, benytter vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til Seat er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Hobro har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, heriblandt Seat modellerne.

Vores mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med reparation og service af alle biler, også Seat.

Vi holder vores mekanikere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Seat har brug for, så vi kan reparere din Seat nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Kunde låner lånebil hos Skorstensgaard
Bil på værksted

Service efter Seat fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter servicebogen ved Skorstensgaard i Hobro, så foregår det præcis efter Seat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Seats servicebog. Vores stempel er lige så gyldigt som dit Seat værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Seat.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Seat er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis & komplet uforpligtende. Du modtager tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted ender med at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, såfremt du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Kunde har nedbrud på bil
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Seat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Seat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade