Frit værksted til din Hyundai i Hobro

Lyser serviceindikatoren i din Hyundai?

Så kontakt Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er minimum 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går nemlig 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Hyundai på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, der er min. 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din Hyundai skal til service eller reparation. Dermed kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud inden du vælger bilværksted.

Få gerne flere tilbud fra Hyundai værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og så er det dig som Hyundai ejer, der vælger det rigtige tilbud for dig.

Få gratis tilbud til din Hyundai

Advarselstrekant på vej

Skorstensgaard Hobro er et frit autoværksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Hyundai eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvorledes bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, som er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Hobro. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Hyundai fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Hobro, så sker det præcis efter Hyundai fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Hyundais servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Hyundai værksteds og kan således være med til at sikre gensalgsværdien af din Hyundai.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Hyundai bil på Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Hyundai, skal der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Hyundai fabrikkens forskrifter, heri står hvor ofte din bil skal gennemgås (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores autoværkted, gennemgås den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Læg dertil at vores medarbejdere har adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Viden om Hyundai er afgørende for kvaliteten

Holdet hos Skorstensgaard i Hobro har et bredt kendskab til flere bilmærker, herunder Hyundai modellerne.

Vores mekanikere kommer fra mange forskellige værksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Hyundai.

Vi holder vores mekanikere opdaterede ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din Hyundai har behov for, så vi kan reparere din Hyundai præcist, sikkert og effektivt.

Hyundai bil på værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som bevirker at det arbejde, der udføres på din Hyundai er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og fakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard værksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Hyundai

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vi foretager service, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får desuden et 100% gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du bruger den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis fremskaffe den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Hyundai uden yderligere omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade