Frit værksted til din Ford i Hobro

Er det tid til service på din bil?

Så kontakt Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god værkstedsoplevelse.

Det er vores klare ambition at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din Ford på dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Vi giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% under det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din Ford skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger et værksted.

Få altid flere tilbud fra Ford værksteder og hold dem op mod vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og dermed er det dig som Ford ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Ford

Mekaniker skifter olie på bil

Skorstensgaard Hobro er et frit værksted

Vi er en fri kæde af værksteder, hvilket betyder at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med Ford eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, som er minimum 20% billigere end den pris, du har fået på skrift fra dit mærkeværksted i Hobro. Tag tilbuddet fra mærkeværkstedet med til os, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du dermed hos os får en lav pris på reparation og service, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i høj kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Ford fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter bogen hos os i Hobro, så sker det nøjagtig efter Ford fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din Fords servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit Ford værksteds og kan på den måde være med til at sikre gensalgsværdien af din Ford.

Et Service efter Servicebogen hos Skorstensgaard er en god måde at sikre, at bilen giver gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Mekaniker laver service på bil
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare holdbarhed og driftssikkerhed på din Ford, skal der foretages regelmæssige eftersyn på bilen.

Skorstensgaard følger Ford fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit din bil skal til service (typisk oplyses dette i antal kørte km).

Når din bil er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes en eller flere dele, bruger vi certificerede dele og godkendte reservedele med 3 års garanti. Vores reservedele købes gennem Danmarks førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal bruges for at vedligeholde din Ford.

Kendskabet til Ford er vigtigt for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Hobro har et bredt kendskab til adskillige bilmærker, inklusive Ford modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også Ford.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date ved hjælp af eksterne kurser og uddannelser. Teamet har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Ford nøjagtigt, sikkert og effektivt.

Mekaniker tjekker olie på Ford bil på værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, hvilket bevirker at det arbejde, der sker på din Ford er aftalt skriftligt mellem dig og vores indskriver før det laves.

Vores tilbud er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi ekstra arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, så kontakter vi dig med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Når du henter din bil igen, gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, i fald du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted
100 procent fabriksgaranti stempel

Bevar fabriksgaranti på din Ford

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig nogle fordele.

En af dem er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Det garanterer vi, da vores serviceeftersyn foretages, nøjagtig som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Ford uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade