Frit værksted til din Fiat i Hobro

Er det tid til service på din bil?

Så prøv Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god værkstedsoplevelse.

Vi tilstræber at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på dit mærkeværksted.

Auto Award priser for Årets Værksted
20 procent PrisPres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent PrisPres

20% PrisPres giver dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end den du skulle betale på dit mærkeværksted, vi går ikke mindre end 20% under deres tilbud.

Sådan gør du brug af 20% PrisPres:

  1. Få et tilbud på skrift på service eller reparation af din Fiat fra dit mærkeværksted.
  2. Vis det skriftlige tilbud til din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et tilbud på skrift, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere priser, når din bil skal på værksted. Kun sådan kan du få overblik over forskellene på tilbuddene inden du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra Fiat værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og dermed er det dig som Fiat ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din Fiat

Fiat bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Hobro er et frit autoværksted

Vi er en fri kæde af autoværksteder, hvilket betyder at vi ikke er kædet sammen med Fiat eller nogle af de øvrige bilfabrikker udover, at vi holder os fuldt ud orienteret om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt via vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig et tilbud på service, der er minimum 20% under end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Hobro. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vi tilstræber at du således får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter Fiat fabrikkens forskrifter

Bestiller du et Serviceeftersyn efter servicebogen hos Skorstensgaard i Hobro, så laves det nøjagtig efter Fiat fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et fuldt ud gyldigt stempel i din Fiats servicebog. Vores stempel er lige så gældende som dit Fiat værksteds og kan på den måde være med til at sikre god gensalgsværdi af din Fiat.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sørge for, at bilen giver gode køreoplevelser for eftertiden og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard værksted
Mekaniker laver service på bil

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din Fiat, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige serviceeftersyn på bilen.

Vi følger den serviceplan der er udarbejdet efter fabrikkens, heri står hvor ofte din bil skal serviceres (ofte angives dette i antal kørte km).

Når din Fiat er på vores autoværkted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, benytter vi certificerede dele og godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele forhandles gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i god stand.

Viden om Fiat er afgørende for kvaliteten

Teamet hos Skorstensgaard i Hobro har et bredt kendskab til flere bilmærker, inklusive Fiat modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra mange forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det medfører at vi har erfaring med alle bilmærker, også Fiat.

Vi holder vores mekanikere opdaterede via eksterne kurser og uddannelser. Teamet har mulighed for at benytte de specialværktøjer og testudstyr som din bil har behov for, så vi kan servicere din Fiat præcist, sikkert og effektivt.

Mekaniker skifter hjul på Fiat bil

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et princip om at være gennemsigtige, som betyder at det arbejde, der udføres på din Fiat er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Vores tilbud er 100% gratis & aldeles uforpligtende. Du får tilbuddet skriftligt, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på vores værksted, bliver du kontaktet af os med en pris og vi igangsætter ikke ekstraarbejde uden din forudgående accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører det udførte arbejde og værkstedsfakturaen med dig. Her kan du stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Få et uforpligtende tilbud her

Skorstensgaard mekaniker
100 procent fabriksgaranti stempel

Bibehold fabriksgaranti på din Fiat

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig nogle fordele.

En af disse er, at du bibeholder bilens fabriksgaranti, så længe den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vi foretager service, nøjagtig efter bilfabrikkens forskrifter.

Du får også et helt igennem gyldigt stempel i din bils servicebog, hvad enten du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Er det nødvendigt at køre en fabriksgarantisag, så kan vi selvfølgelig levere den dokumentation, du har brug for, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din Fiat uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Uanset om du vil bestille tid eller et tilbud fra Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her fra siden.

Du er også altid velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at kigge ind og sige hej og få en snak om din bil.

Vi besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade