Frit værksted til din BMW i Hobro

Fortæller din BMW dig at det er tid til service?

Så kontakt Skorstensgaard på Jyllandsvej 6 i Hobro og få en god oplevelse med din bil på værksted.

Vi kæmper for at give dig en lavere værkstedsregning, end den du får på et mærkeværksted.

Autoaward priser for Årets Værksted
20 procent prispres hos SkorstensgaardBetingelser for 20 procent prispres

20% PrisPres sikrer dig en lavere værkstedsregning

Med vores 20% PrisPres-koncept kan du sikre dig en pris der er mindst 20% lavere end hvad du skulle betale på mærkeværkstedet, vi går ikke mindre end 20% under deres værkstedstilbud.

Sådan gør du:

  1. Få et skriftligt tilbud på service eller reparation af din bil på dit mærkeværksted.
  2. Vis tilbuddet i din Skorstensgaard afdeling.
  3. Skorstensgaard giver dig et skriftligt tilbud, som er mindst 20% billigere end det du har fået fra mærkeværkstedet.

 

Vi opfordrer alle bilejere til at indhente flere tilbud, når din BMW skal til service eller reparation. Kun sådan kan du danne dig et overblik over eventuelle forskelle på tilbud før du vælger autoværksted.

Få f.eks flere tilbud fra BMW værksteder og sammenlign dem med vores pris fra Skorstensgaard Hobro ? og så er det dig som BMW ejer, der vælger det mest attraktive tilbud.

Få gratis tilbud til din BMW

BMW bil på Skorstensgaard værksted

Skorstensgaard Hobro er et frit værksted

Vi er en fri værkstedskæde, som bevirker at Skorstensgaard ikke er kædet sammen med BMW eller nogle af de andre bilfabrikker udover, at vi holder os up-to-date om, hvordan bilerne serviceres og repareres optimalt takket være vores eksterne leverandør Hella Guttmann Solutions.

Konceptet 20% PrisPres giver dig en pris, der er minimum 20% billigere end den pris, du er vant til hos dit mærkeværksted i Hobro. Du kommer blot med et skriftligt tilbud fra dit mærkeværksted, så går vi 20% under deres pris.

Og vores ambition er at du dermed hos os får en lav pris på reparation og serviceeftersyn, en rigtig god værkstedsoplevelse og arbejde i god kvalitet.

Få tilbud på Service efter bogen

Service efter BMW fabrikkens forskrifter

Booker du et Serviceeftersyn efter bogen ved Skorstensgaard i Hobro, så foregår det præcis efter BMW fabrikkens forskrifter.

Og vi giver naturligvis et helt igennem gyldigt stempel i din BMWs servicebog. Vores stempel er lige så gangbart som dit BMW værksteds og kan således være med til at sikre god gensalgsværdi af din BMW.

Et Service efter Servicebogen hos os er en god løsning til at sikre, at bilen leverer gode køreoplevelser fremover og høj driftssikkerhed.

Få tilbud på Service efter bogen

Skorstensgaard mekaniker reparerer bil på værksted
Skorstensgaard mekaniker

Regelmæssige serviceeftersyn er vigtige

For at bevare levedygtighed og driftssikkerhed på din BMW, skal der foretages jævnlige eftersyn på bilen.

Vi følger BMW fabrikkens forskrifter, heri står hvor tit bilen skal til service (typisk angives dette i antal kørte kilometer).

Når din BMW er på vores værksted, serviceres den af uddannede mekanikere, og skal der skiftes dele, bruger vi certificerede dele & godkendte reservedele med tre års garanti. Vores reservedele købes gennem landets førende grossistreservedelsgrossist FTZ.

Samtidig har vores medarbejdere adgang til det specialværktøj og software, der skal benyttes for at holde din bil i en god tilstand.

Kendskabet til BMW er vigtigt for kvaliteten

Holdet i vores afdeling i Hobro har et bredt kendskab til flere bilmærker, heriblandt BMW modellerne.

Skorstensgaards mekanikere kommer fra flere forskellige autoværksteder, herunder også mærkeværksteder. Det betyder at vi har erfaring med alle bilmærker, også BMW.

Vi holder vores medarbejdere up-to-date via eksterne kurser og uddannelser. Afdelingen har adgang til de specialværktøjer og testudstyr som din BMW har behov for, så vi kan servicere din BMW nøjagtigt, sikkert og effektivt.

BMW bil på Skorstensgaard værksted

Uforpligtende tilbud med en pris du godkender

SamtidigHos Skorstensgaard arbejder vi ud fra et gennemsigtighedsprincip, som betyder at det arbejde, der udføres på din BMW er aftalt på skrift mellem dig og vores indskriver på forhånd.

Tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og komplet uforpligtende. Du får tilbuddet på skrift, så du ved, hvad turen på værksted kommer til at koste dig.

Finder vi mere arbejde på din bil, imens den er på værkstedet, så kontakter vi dig med en pris og vi påbegynder ikke ekstraarbejde før vi har din accept.

Ved afhentning af din bil gennemgår vores værkfører arbejdet og værkstedsfakturaen med dig. Her er du velkommen til at stille spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om.

Få et uforpligtende tilbud her

Pladesmed reparerer bil på værksted
100 procent fabriksgaranti hos Skorstensgaard

Bibehold fabriksgaranti på din BMW

Service efter servicebogen hos Skorstensgaard Hobro giver dig flere fordele.

En af disse er, at du bevarer bilens fabriksgaranti, såfremt den er i garantiperioden. Denne garanti kan vi give, da vores serviceeftersyn foretages, præcis som bilfabrikken foreskriver.

Du får også et fuldt ud gyldigt stempel i din bils servicebog, uanset om du benytter den klassiske eller den elektroniske servicebog.

Får du behov for at køre en fabriksgarantisag, så kan vi naturligvis levere den dokumentation, du skal bruge, og vælger bilimportøren så alligevel at afvise din sag, så kommer du blot til os med din bil.

Så reparerer vi din BMW uden ekstra omkostning for dig - Vi kalder det 100% fabriksgaranti ? ellers betaler vi!

Du finder links til vores omfattende og attraktive kundefordelsprogram her på siden.

Kontakt Skorstensgaard i Hobro

Hvad enten du ønsker et tilbud fra eller vil bestille tid hos Skorstensgaard i Hobro, så kan du gøre det lige her på siden.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte afdelingen på Smedevej 15, eller på telefon eller email, ligesom du er meget velkommen til at lægge vejen forbi, sige hej og få en snak om din bil.

Skorstensgaard besvarer alle henvendelser senest 48 timer efter på hverdage.

Skorstensgaard Hobro facade med lånebiler