Skorstensgaard Ballerup - Dit autoværksted nær København

Mit navn er Michael Brohammer og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard Ballerup. Vores team af dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe og rådgive dig om din bil, reparation og service. Vi giver kvalificerede råd om din bil, hvad enten du skriver en mail, ringer ind eller kommer personligt forbi værkstedet.

”Den bedste og billigste værkstedsoplevelse? Den får du hos Skorstensgaard i Ballerup!”

Hos os har vi en ambition om at give dig service og reparation til en lavere pris end den du får på et mærkeværksted. Du kan som minimum spare 20% ved at benytte Skorstensgaards 20% PrisPres. Samtidig har du kundefordele som gratis vejhjælp, 100% fabriksgaranti, lånebil osv. Du kan selv booke tid og bede om et gratis tilbud her fra siden, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

Tilbud på konkrete reparationer eller services er gratis og uforpligtende, såfremt bilen skal diagnosticeres for fejl og mangler koster gennemgang almindelig timeløn. Vores fagligt dygtige mekanikere, kan reparere og servicere alle biler uanset mærke og årgang.

Michael Brohammer, afdelingschef hos Skorstensgaard Ballerup

Følg os på de sociale medier -  tjek vores Facebook Youtube LinkedIN ud og bliv opdateret med vores nyheder og guides.

Læs mere om Ballerup

Skorstensgaard Ballerup

Energivej 24 2750 Ballerup +45 7010 5030 ballerup@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30-16.30
Fredag: 7.30-15.30
værksted
Man-tors: 7.30-15.30
Fredag: 7.30-15.00
Skorstensgaard Ballerup er klar til at servicere dig og din bil på Energivej 24
Vent på din bil i behagelige omgivelser hos Skorstensgaard Ballerup
Skorstensgaard i Ballerup på Energivej 24, vent mens din bil er på værksted
Nyd en god kop kaffe mens du venter hos Skorstensgaard i Ballerup

Hvad er et godt autoværksted i København?

Forestil dig, at der ikke er nogen overraskelser på din regning fra værkstedet. At kvaliteten er god, og prisen er lav. Sådan er det hos Skorstensgaard i Ballerup. Her får du nemlig aftalt både arbejde og pris, når du afleverer bilen. Og du har det på skrift. Finder vi mere arbejde undervejs, så kontakter vi dig. Vi udfører altså ikke ekstraarbejdet uden din accept.

Derudover har vi en ambition om at være billigere end andre autoriserede værksteder i København – uden at gå på kompromis med kvalitet eller serviceniveau. Derfor får du også et godkendt stempel i servicebogen og bevarer din garanti. Leder du efter gode autoværksteder i København, så tilbyder vi helt sikkert noget relevant for dig.

Høj service og reparationer til enhver bil

Det er nødvendigt at sende din bil til service eller reparation på et autoværksted jævnligt. Så sikrer du nemlig, at bilen er velkørende og sikker. Det har vi hos Skorstensgaard i Ballerup naturligvis stor forståelse for og erfaring med.

For at sikre, at kvaliteten altid er i top, bliver vores mekanikere derfor løbende opkvalificeret til at håndtere alle biler. Blandt andet kommer vores personale på kurser og uddannelser med jævne mellemrum. Så er vores mekanikere og teknikere altid opdateret på nyeste viden fra bilfabrikkerne og det udstyr, der bliver benyttet til blandt andet fejlsøgning på bilerne. Det betyder, at vores værksted i Ballerup er fuldt ud klar til enhver udfordring vedrørende din bil. Vores kunder behøver altså ikke være i tvivl om, hvorvidt vi kan løfte opgaven til UG.

Få et tilbud her

Sådan finder du Skorstensgaard i Ballerup

Du finder Skorstensgaard i Ballerup tæt på Ring 4, Hillerødmotorvejen og Frederikssundsvejen. Har du brug for at komme videre med offentlig transport, så ligger vores værksted blot tre minutters gang fra S-togs stationen Malmparken. Når du ankommer, så kan du parkere din bil på begge sider af vores værksted. Indgangen finder du foran ud mod Energivej. Kommer du uden for vores normale åbningstid, så kan du bruge den sikrede nøgleboks, som du finder lige ved siden af indgangen.

Selvom vi ligger i Ballerup, så tager vi selvfølgelig imod kunder fra indre København og resten af Sjælland. Og med den nemme transport er altså intet til at hindre for, at du ikke kan kigge forbi hos os.

Så meget kan du spare i forhold til dit mærkeværksted

Som kunde ved Skorstensgaard i Ballerup har du adgang til vores attraktive kundefordele. Har du allerede et andet autoværksted i København eller omegn? Så har vi et gratis tilbud til dig. Hos os presser vi nemlig prisen ned med 20% PrisPres.

Måske vil du gerne have olieskift? Serviceeftersyn? Eller skift af viskerblade? Uanset årsagen til dit besøg, så bliver din bil serviceret af en dygtig automekaniker med mange års erfaring. Dermed får din bil altid den korrekte behandling.

Derudover kan du bibeholde bilens fabriksgaranti i garantiperioden, hvis du vælger at få Service efter servicebogen. Oplever du motorstop eller en punktering midt ude på vejen, så har vi en døgnåben service, der giver gratis vejhjælp i Danmark. Kan du ikke køre videre, har vi en gratis lånebil klar til dig senest klokken 17 samme dag.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Ballerup eller postnr 2750 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Ballerup kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Ballerup.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Ballerup, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.