Skorstensgaard Viby J: Din mekaniker i Århus

Mit navn er Sebastian Skouboe Kristensen, og jeg vil gerne byde dig velkommen til Århus’ bedste værksted. Her kan vi udføre et væld af opgaver, hvor resultatet både er til en stærk pris og i god kvalitet.

Vores værksted i Viby J består nemlig af kompetente teknikere, mekanikere og værkførere. Vi ser alle frem til at få din bil på værksted, så vi kan udføre serviceeftersyn eller reparation. Det gør vi ud fra, at vi vil være det bedste og billigste værksted i Århus. Det er takket være konceptet “Matcher Tyske Værkstedspriser” og 20% PrisPres. Så har du mulighed for gode besparelser.

Selvom vi har stærke priser, så er kvaliteten altid iorden - sikkerhed, viden, tillid og faglighed står højt på vores dagsorden. Så skal du have din bil på værksted i Århus, så bør du altid kontakte Skorstensgaard i Viby for et godt tilbud. Tilbud på konkrete reparationer eller services er gratis og uforpligtende, såfremt bilen skal diagnosticeres for fejl og mangler, koster gennemgangen almindelig timeløn.

Vi glæder os til at se dig på værkstedet.

Sebastian Skouboe Kristensen, afdelingsleder hos Skorstensgaard Viby.

På de sociale medier Facebook Youtube LinkedIN holder vi dig opdateret med nyheder, konkurrencer og gode tips til bilen

Læs mere om Viby

Skorstensgaard Viby

Jens Juuls Vej 11 8260 Viby +45 7216 1759 viby@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30–16.30
Fredag: 7.30–15.30
værksted
Man-tors: 8.00–16.00
Fredag: 7.30–15.00
Skorstensgaard værksted i Viby J ved Aarhus
Indgang for kunder til vores indskrivning - Skorstensgaard Viby J ved Århus
Skorstensgaard værksted i Viby J ved Århus
Venterum hos Skorstensgaard i Viby J ved Århus - Vent mens din bil er til reparation - Nyd en kop kaffe, her er wifi, se tv

Hvorfor vælge vores autoværksted i Århus?

Leder du efter en dygtig mekaniker eller autoværksted i Viby J? Så kig forbi Skorstensgaard Viby J. Her får du ikke kun god kundeservice og kvalitet. Der er også mange andre fordele ved at være kunde på vores værksted i Viby.

For eksempel får du 3 års garanti på alle reservedele. Du kan du se TV i vores venterum, du kan cykle en tur på vores cykel, eller du kan få en gratis lånebil stillet til rådighed. Herudover gennemgår vi altid fakturaen med dig, når du henter din bil, så du har helt styr på, hvad du betaler for. Betalingen kan du udskyde med et Skorstensgaard servicekort.

Og du får selvfølgelig et godkendt stempel i servicebogen, så du kan bevare din fabriksgaranti. Find din automekaniker ved at skrive til vores e-mail eller ringe til telefonen. Se flere fordele ved at vælge Skorstensgaard som din mekaniker.

Dygtige mekanikere med erfaring

Hele holdet i Viby kender både Viby og det øvrige Århus rigtig godt. Når du overlader din bil til os, er det vigtigt, at du har tillid til os. Og den får du blandt andet ved at vide, at det er erfarne, lokale folk, vi har på værkstedet. Det er dog ikke kun god erfaring, som vi fokuserer på. Som bilværksted i Århus sørger vi naturligvis også for at sende vores mekanikere, teknikere og værkførere på kurser løbende.

Dermed har vi altid seneste viden til rådighed vedrørende de forskellige biltyper. Samtidig er det vigtigt, at vi betjener udstyr korrekt. Så kan vi nemlig følge med i alle de teknologiske fremskridt, som der sker i bilbranchen. For dig betyder det en dygtig mekaniker i Århus, der erfaring og værktøjet i orden.

Skorstensgaard - Dit lokale autoværksted i Viby J

Når du ankommer til Skorstensgaard i Viby J, bliver du modtaget af kompetente medarbejdere i indskrivningen. Her vil I sammen aftale, hvad der skal blive lavet på bilen. Dette får du tilsendt på e-mail, så du har aftalen på skrift, før vi overhovedet begynder at arbejde på din bil.

Vores afdeling i Viby er naturligvis klar til at hjælpe dig med serviceeftersyn såvel som reparation af din bil. Det er uanset, hvilket mærke og hvilken årgang bilen er. Ønsker du at få bilen serviceret efter bilfabrikkernes egne forskrifter? Så garanterer vi, at bilen bevarer fabriksgarantien, så længe den er i sin garantiperiode. Og du får naturligvis opdateret din bils servicebog med de relevante oplysninger og et godkendt stempel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tips og tricks fra din mekaniker her.

Kom let til og fra med bilen eller tog

Din lokale automester i Århus finder du ikke ret langt fra motorvejen Aarhus Syd og Skanderborgvej.

Har du brug for at komme videre med offentlige transportmidler? Så har vi kun cirka syv minutters gang til letbanen eller ni minutter til bybus 1A. Du kan se køreplanen i Århus her.

Når du ankommer og har parkeret din bil, så skal du benytte indgangen inde i hjørnet på parkeringspladsen.

Kommer du uden for vores åbningstid, så kan du benytte nøgleboksen, som du finder mellem porten og døren til indskrivningen. Kontakt os endelig, hvis du har behov for det.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Viby eller postnr 8260 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Viby kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Viby.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Viby, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.