Skorstensgaard Aalborg - Din mekaniker i Aalborg

Mit navn er Ole Møller Skjødt, og jeg er afdelingsleder hos Skorstensgaard Aalborg. Jeg står til din disposition sammen med mine dygtige kolleger på vores autoværksted i Aalborg. Søger du rådgivning vedrørende din bil, står vi derfor klar, og vi glæder os meget til at hjælpe dig.

”Vi har en ambition om at tilbyde dig det bedste og billigste autoværksted i Aalborg  her hos Skorstensgaard i Aalborg!”

Når du bruger Skorstensgaard i Aalborg til dine regelmæssige serviceeftersyn, kan du få gratis vejhjælp og 100 procent fabriksgaranti til din bil. Vores stempel i servicebogen er lige så gyldigt som et mærkeværksteds. 

Samtidig sparer du som minimum 20%, når du benytter dig af vores 20% PrisPres koncept. Her trækker vi yderligere 20% fra dit tilbud fra et mærkeværksted i byen.

Book dit værkstedsbesøg, eller få et gratis og uforpligtende tilbud fra os her på siden.

Ole Møller Skjødt, afdelingschef, Skorstensgaard i Aalborg

Følger du os ikke allerede på de sociale medier? Så tjek vores Facebook, Youtube og LinkedIn ud, og bliv opdateret med vores nyheder og guides.

Læs mere om Aalborg

Skorstensgaard Aalborg

Nibevej 54 9200 Aalborg +45 7370 7981 aalborg@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Skorstensgaard Aalborg ligger på Nibevej 54. Tæt på Aalborg Storcenter
Skorstensgaard i Aalborg. Service og autoreparation på biler. Ålborg og Nørresundby
Gratis lån af kundecykel eller lånebil hos Skorstensgaard i Aalborg
Vent hos Skorstensgaard på Nibevej i Aalborg mens vi laver din bil til tyske værkstedspriser

Vær tryg hos dit lokale autoværksted i Aalborg

Når du besøger Skorstensgaard i Aalborg, bliver du betjent af dygtige og dedikerede medarbejdere, som kan reparere alle bilmærker og årgange. Her aftaler vi, hvad der skal laves på din bil, og hvad det skal koste. Det får du naturligvis på skrift.

Herefter overgår din bil til vores erfarne teknikere og mekanikere. Opstår der behov for yderligere reparation, så begynder vi ikke på det, før du har givet grønt lys. På den måde får du ikke en højere regning, end hvad vi har aftalt.

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, kan du sagtens benytte Skorstensgaard i Aalborg frem for mærkeværkstedet.

Faktisk kan du få et Service efter Bogen, som foregår præcis efter bilfabrikkernes egne forskrifter. Det betyder, at vi garanterer, at din bils fabriksgaranti bliver bibeholdt, og du får selvfølgelig et gyldigt stempel i servicebogen.

20% mere i rabat end hos andre autoværksteder

Ved hjælp af vores koncept 20% PrisPres er du sikret en besparelse på 20 procent på dit tilbud fra et mærkeværksted. Har du derfor fået et tilbud fra et andet autoværksted i Aalborg, så matcher vi prisen og giver yderligere en rabat på regningen.

Hvorfor? Fordi vi har en ambition om at være billigere end mærkeværkstederne. Et serviceeftersyn eller en bilreparation i Aalborg skal nemlig ikke koste mere end nødvendigt. Den gode kundeservice og det gennemførte kvalitetsarbejde får du naturligvis stadig hos os.

Ønsker du et 100 procent gratis og uforpligtende tilbud fra Skorstensgaard i Aalborg? Bestil det her på siden – vi garanterer, at du får svar indenfor 48 timer på hverdage.

Mekaniker i Aalborg til alle bilmærker

Vores værksted i Aalborg laver service og reparation på alle biler uanset mærke og årgang. Derudover er holdet af mekanikere er både dygtige, professionelle og meget erfarne.

Du kan altså regne med, at vores mekanikere og teknikere er i stand til at løfte opgaven. Vi sætter nemlig en ære i at gøre arbejdet ordentligt, og det skal du som kunde kunne opleve hos os. Her er ingen opgaver for store eller små.

Tag en tur forbi Skorstensgaard i Aalborg, hvor vi er klar til at tage os godt af din bil. Du er også velkommen til at besøge vores andre værksteder i Danmark her.

Find dit sikre værksted i Aalborg

Vores autoværksted i Aalborg ligger på Nibevej 54, 9200 Aalborg SV. Her er der udsyn til Aalborg Storcenter, så du kan fordrive ventetiden med lidt shopping, mens din bil er på værksted. Du er også velkommen til at sidde i vores venterum, hvor der er kaffe, te, vand, tv, gratis internet med mere.

Skal du med offentlig transport for at hente din bil hos os? Så kan du hoppe på Bus 1 eller Bus 50 fra Aalborg Busterminal ved område C. Turen tager cirka 20 minutter. Du skal stå af ved storcentret, og gå de sidste cirka 100 meter hen til os.

Hvis du afleverer din bil udenfor vores åbningstid, så er du velkommen til at lægge din bilnøgle i vores sikrede nøgleboks. Vi glæder til at servicere dig.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Aalborg eller postnr 9200 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Aalborg kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Aalborg.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Aalborg, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.